Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Δείτε απόψε ζωντανά στην τηλεόραση του “Astra tv” την αγροτική εκπομπή “Θεσσαλική Γη”

Τα ασυγκόμιστα κεράσια στην Αγιά, ο ΑΤΑΚ στα νοικιασμένα χωράφια και τα προβλήματα της  κτηνοτροφίας, σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Οι δύσκολες ημέρες που ζουν οι κερασοπαραγωγοί της Αγιάς Λάρισας, με τα ασγυκόμιστα πρώιμα κεράσια, λόγω των λαθών στην ΚΥΑ με τον ανώτατο αριθμό μετάκλησης πολιτών τρίτων χωρών για αγροτικές εργασίες, η υποχρεωτική αναγραφή του ΑΤΑΚ και στα ενοικιαζόμενα χωράφια αλλά και διάφορα προβλήματα στο ΟΣΔΕ καθώς και οι οικονομικές διεκδικήσεις των κτηνοτρόφων, θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν σήμερα Τρίτη 1-6-2021, στην τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει, ζωντανά στις 22:30,  ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Στην αρχή της εκπομπής θα προβληθεί ρεπορτάζ από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε σε κερασεώνες της επαρχίας Αγιάς Λάρισας και στο οποίο μιλούν οι:

  • Γιώργος Καρτετός, αντιπρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Αγιάς
  • Βασίλης Σμυρλής, αντιδήμαρχος δήμου Αγιάς και πρόεδρος του συνεταιρισμού
    Ανάβρας Αγιάς
  • Γιάννης Ζαχαράκης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αγιάς
  • Γιώργος Ζέικος, πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγιάς  «ΚΙΣΣΑΒΟΣ»

Ακολούθως, ο γεωπόνος «Αγρολυσις» και ταμίας της ΠΕΦΑ κ. Δημήτρης Τάντος, θα μιλήσει για τον ΑΤΑΚ και τα προβλήματα στο ΟΣΔΕ

Τέλος, στην εκπομπή είναι καλεσμένοι:

  •  η πρώην υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης κα Ολυμπία Τελιγιορίδου
  • και ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου δήμου Τυρνάβου κ. Αργύρης Μπαϊραχτάρης, οι οποίοι θα μιλήσουν για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας και τις διεκδικήσεις των κτηνοτρόφων.     

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ