Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Το «στραπάτσο» με την προκαταβολή της Βασικής Ενίσχυσης και οι τιμές στο αιγοπρόβειο γάλα σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Τους λόγους για τους οποίους υπήρξε κάκιστη πληρωμή της προκαταβολής της Βασικής Ενίσχυσης, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στον αγροτικό κόσμο θα παρουσιάσει και θα αναλύσει σήμερα Τρίτη 31-10-2023, στο πρώτο μέρος, η τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη», του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30 ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

            Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής θα αναλυθεί η κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο της αιγοπβροβατοτροφίας και ειδικότερα στο θέμα των τιμών στο γάλα.       

Καλεσμένοι της εκπομπής, είναι οι εξής:

  • Θανάσης Κούντριας, γεωπόνος-μελετητής, αντιπρόεδρος Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας, ΚΥΔ, συνιδιοκτήτης «Αγρομηχανική» Βόλου
  • Δημήτρης Τάντος, γεωπόνος-μελετητής, Τεχνικός Σύμβουλος ΠΕΦΑ, ΚΥΔ, συνιδιοκτήτης «Αγρολυσις» Καρδίτσας
  • Θωμάς Μόσχος, Τεχνικός Σύμβουλος Συνδέσμου Εληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου “Μακεδνός” Καστοριάς και πρόσφατα βραβευμένος ως ο καλύτερος παραγωγός βιολογικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.   
  • Τάσος Υψηλάντης, μέλος Δ.Σ. ΠΑΚ Θεσσαλίας, ιδιοκτήτης «Agrofarma»

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ