Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Οι αγροτικές κινητοποιήσεις στην Καρδίτσα και οι εργάτες γης σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Η έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων που ξεκινούν από την Καρδίτσα, με τα τρακτέρ να βγαίνουν στις 8 Δεκεμβρίου μαζικά προς τον κόμβο του αυτοκινητόδρομου Ε-65 καθώς και το πρόβλημα των εργατών γης θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30, ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, θα γίνει και η αποτίμηση της πρόσφατης επίσκεψης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργου Γεωργαντά στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην ημερίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας στη Νίκαια.

    Στο 1ο μέρος της εκπομπής, θα αναλυθούν οι λόγοι που ωθούν τους αγρότες σε νέες κινητοποιήσεις, ενώ στο 2ο μέρος θα παρουσιαστεί το τι έπρεπε να γίνει για το θέμα των εργατών γης και τι τελικά έγινε.      

Καλεσμένοι της εκπομπής στο 1ο μέρος είναι οι:

  • Κώστας Τζέλας, πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας (ΕΟΑΣΝΚ)
  • Σωκράτης Αλειφτήρας, εκπρόσωπος τύπου Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ)
  • Αργύρης Μπαϊραχτάρης, μέλος Δ.Σ. Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ ) Θεσσαλίας 

Στο 2ο μέρος καλεσμένος είναι ο Γιώργος Πολυχρονάκης, ειδικός σύμβουλος του Incofruit Hellas.

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ