Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Οι άμεσες ενισχύσεις με τη νέα ΚΑΠ και το συλλαλητήριο αγροτών στην Agrotica σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Απαντήσεις σε πληθώρα ερωτημάτων, που θέτουν οι παραγωγοί για τον τρόπο λειτουργίας των άμεσων ενισχύσεων (επιδοτήσεις) με τη νέα ΚΑΠ 2023-2027, αλλά και γιατί οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο το ερχόμενο Σάββατο στην Agrotica, θα δοθούν σήμερα Τρίτη 18-10-2022 στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30, ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα παρουσιαστούν δηλώσεις σεισμόπληκτων και  αμπελοκαλλιεργητών του Δαμασίου Τυρνάβου, για τα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, τόσο στη διαβίωση στα κοντέινερ, όσο και στα αμπέλια, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ θα αναφερθούν και τα οφέλη των παραγωγών Ακτινιδίων, όπως αποτυπώθηκαν στα πρόσφατα εγκαίνια του ψυγείου-συσκευαστηρίου της Ο.Π. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πυργετού.      

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι εξής:

  • Δημήτρης Τάντος, γεωπόνος-μελετητής «Αγρόλυσις», ταμίας ΠΕΦΑ
  • Θανάσης Ευθυμίου, πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Πυργετού 
  • Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας

 Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ