Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Δείτε απόψε ζωντανά στην τηλεόραση του “Astra tv” την αγροτική εκπομπή “Θεσσαλική Γη”

Με πολυποίκιλα αγροτικά θέματα θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή, που θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν  σήμερα Τρίτη 12-4-2022 και ώρα 22:30, στην  «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Επισιτιστική επάρκεια, κόστος παραγωγής αγροτών και προβλήματα κτηνοτρόφων

Η επισιτιστική επάρκεια της χώρας μας, η εξεύρεση νέων εναλλακτικών αγορών, ο ρόλος του πρωτογενή τομέα της χώρας μας, το υπέρμετρο κόστος παραγωγής των αγροτών και τα ανυπέρβλητα προβλήματα των κτηνοτρόφων, θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν σήμερα (Τρίτη 12-4-2022) στην τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30 ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, στην αρχή της εκπομπής, θα αναφερθούν και οι τελευταίες πληροφορίες για την πληρωμή των αγροτοκτηνοτρόφων για συνδεμένες ενισχύσεις και αγροτικά προγράμματα.

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής, είναι οι:

Γιάννης Τσιφόρος, επιστημονικός συνεργάτης «ΓΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»

Αργύρης Μπαϊραχτάρης, πρόεδρος Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού δήμου Τυρνάβου

Βαγγέλης Παναγιώτου , αντιπρόεδρος ΘΕΣΓΗ

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ