Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Δείτε απόψε ζωντανά στην τηλεόραση του “Astra tv” την αγροτική εκπομπή “Θεσσαλική Γη”

Οι επιπτώσεις της «Πράσινης Συμφωνίας» στην ελληνική γεωργία και η κατοχύρωση 20 νέων Θεσσαλικών προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»   

Οι δυσμενείς επιπτώσεις της εφαρμογής της «Πράσινης Συμφωνίας» στην ελληνική γεωργία και κυρίως στο βαμβάκι, την ελιά, το ροδάκινο, το σιτάρι, το αμπέλι, τα κηπευτικά και τα μηλοειδή καθώς και οι προτεινόμενες δράσεις για την άμβλυνση αυτών των επιπτώσεων, θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν  σήμερα Τρίτη 14-12-2021 και ώρα 22:30, στο πρώτο μέρος της εκπομπής  «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα παρουσιαστούν τα οφέλη των αγροτών από το πρόγραμμα κατοχύρωσης είκοσι (20) νέων τοπικών Θεσσαλικών αγροτικών προϊόντων ως ΠΟΠ/ΠΓΕ καθώς και τις διαδικασίες που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί αυτή η αναγνώριση.     

Καλεσμένοι της σημερινής εκπομπής, στο πρώτο μέρος, είναι οι:

  • Φραντζέσκα Υδραίου, διευθύντρια του Ελληνικού Συνδέσμου Φυτοπροστασίας (ΕΣΥΦ)
  • Ντίνος Μακάς, γεωπόνος-συνεκδότης «ΑγροΕκφρασης»

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, καλεσμένοι είναι οι:

  • Γιώργος Εμμανουήλ, Συντονιστής του Δικτύου Πολιτιστικών φορέων Δέλτα Πηνειού και Τεμπών
  • Δημήτρης Σταυρίδης, Αναπληρωτής,Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προϊστάμενος του Τμήματος Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Διαβάστε τα νέα μας στις ειδήσεις της Google

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ